WC Experience maakt doorstart met ex-drummer

Datum: 23-03-2022


Als een donderslag bij heldere hemel voor iedereen die dit nu leest, maar voor de Rock and Loll-band zelf niet geheel onverwachts. Patrick: ‘Ik ken Raymond al bijna 30 jaar. Hij is niet zo’n prater, maar ik zag aan zijn lichaamstaal dat ie er klaar mee was. Ik heb in overleg met hem meteen Gino gebeld’.

Maar liefst 27 jaar en 135 dagen was hij de voorstopper, laatste man en keeper van WC Experience. Retestrak, gedreven, technisch, speels, muzikaal, humorvol en trouw als een hond tot op het laatst. Met een blessure aan zijn handen of knieën. Een pittige griep of 40 graden koorts. Ja zelfs als Ajax verloren had…………Raymond heeft nog nooit teleurgesteld en zat altijd op zijn plaats. Een multi-instrumentalist die daarnaast – toch wel een must als je in WCE speelt – hetgeen waar de band al 33 jaar voor staat snapt en precies aanvoelt. Daarom was de keuze snel gemaakt. Eerste WC-drummer Schipperen dus.

Gino sloot zich in 1989 al snel aan bij het duo Verschuren en Marcelissen en was dus één van de drie grondleggers. Eigenlijk behoeft hij geen introductie. Een oude rot in het vak die het klappen van de zweep inmiddels wel kent. Een doorstart, zelfs zonder repetitie, is al gemaakt vorige week bij een schuurfeest in Babyloniënbroek.

Gino en Raymond hebben de afgelopen weken elkaar bijna dagelijks gezien en gesproken. De drumstokken gaan dus op een zeer vriendschappelijke en waardige wijze van Raymond terug naar Gino.

Morgen zijn de drummers te gast bij SLOG fm (105.1 fm) bij ‘Joore laat het horen’ tussen 12.00 en 13.00 uur. Gelijk helemaal weg gaat Raymond niet. Gino zit vanavond al achter de potten en pannen in de manege in Schijndel op het Alle Remmen Los-indoor Festival. Volgende week zaterdag bij Udenhout Onder Zeil en 9 april op Boeruh Rock is Raymond er nog bij. Wordt vervolgd.

Hoe dan ook….WC Experience START DUR!!! GAOT DUR!!!

Twitter
Facebook
Instagram
Spotify

Deze website wil gebruik maken van cookies.