WC Experience

BANDLEDEN

Raymond de Graaf: Drums

 

Raymond

 

Raymond de Graaf roert al vanaf zijn achttiende de pannen en potten bij WC Experience. Drijvende kracht achter de Brabantse rockmachine. De splinters vliegen er af! De muziek-encyclopedie van de band. Een stille man die af en toe de nodige input geeft voor een nieuwe tekst. 

Jozz Verheijen: Basgitaar

 

Jozz

 

Deze virtuoos is sinds 22 maart 2015 de bassist van WC Experience. Uit het Belgische Meerseldreef afkomstig. Samen met Raymond de stuwende motor in de band. Naast WC Experience geeft Jozz ook basles in zijn eigen karakteristieke studio in het pittoreske Meerseldreef. 

Arjan van Broek: Gitaar

 

Arjan

 

Arjan maakt sinds 2004 deel uit van WC  EXPERIENCE. Hij neemt zowel slag- als solopartijen voor zijn rekening, alsmede, tweede stemmen. Arjan brengt ook vele ideeën aan binnen de band. Naast de band runt Arjan een Woon & Restyle Winkel (De Spieghelhoeck) in Baarle Nassau en is ie sinds vorig jaar ook actief in de plaatselijke politiek. 

Rene van Rooij: Toetsen / accordeon / zang

 

Rene

 

De big man van de WC Experience. Tingelaar op de toetsen, trekker van de accordeon en tweede frontman. René is al vanaf 1998 de vaste sidekick van Patrick. Zingt een aantal nummers en is tijdens de show een vaste onderbreking met een kolderieke act (op klompen). René rijdt doordeweeks een aantal dagen op de vrachtwagen en zingt bij het duo Pap en Pudding.

Patrick Marcelissen: zang / gitaar

 

Patrick

 

Richtte in 1989 de WC Experience op. Het brein achter het geheim. Patrick schrijft bijna alle nummers, bedenkt nieuwe shows, maakt de beamerfilms, setlijsten, ontwerpt T-shirts en is sinds een aantal jaar ook de eerste contactpersoon betreffende boekingen. Heeft naast WC Experience nog diverse nevenactiviteiten zoals o.a. De Broer Peer muziekstudio. Produceert, schrijft en arrangeert ook voor anderen.

BOEKINGEN:

 

Boekingen

 

Management / Boekingen  / (Technische) informatie / Bestellingen webshop / P.R. Studio

 

Patrick Marcelissen:

 

T. 06 21 840 217

E. patrick@wcexperience.nl 

NAAR DE WEBSHOP

Klik door naar de WC Experience webshop

recente optredens

< September 2019 >
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

de bandleden

De bandleden

Even voorstellen

Twitter
Facebook
Instagram
Spotify

Deze website wil gebruik maken van cookies.