Vervolg...

De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en met succes. De hit "Maag ik hier rooke?!" is daar 'n mooi voorbeeld van en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen en René van Rooij ontsprongen. Ook (solo)gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar 'n hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Raymond de Graaf en bassist Jozz Verheijen.

 

Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht en geluid wordt overreden.
Inhaken, aansluiten, dansen, hossen en meezingen. Interactie met het publiek is een belangrijk element tijdens het optreden. De show wordt ondersteund door 'n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent.  Een compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen. Binnenkort bij jullie?!

 

WC Experience, onvervalste Rock & Loll, van kroeg tot feesttent, van zaal tot festival.

 

Voor de wintermaanden heeft WCE ook een speciale show in elkaar gezet, die ook goed mogelijk is voor kleinere gelegenheden. Informeert u naar de mogelijkheden, en neem contact op.

 

Feest in de tent

GA NAAR DE WINKEL

 

De online-winkel van WC Experience met allerlei shirts, vesten, caps, cd's , dvd's, rompers, strings en diverse gadgets.

 

Recente foto's

Recente optredens

< Oktober 2022 >
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

De Bandleden

 

De bandleden

Even voorstellen

Twitter
Facebook
Instagram
Spotify

Deze website wil gebruik maken van cookies.